Има  , с които никога не можем да се разберем. Те

...
Има  , с които никога не можем да се разберем. Те
Коментари Харесай

3-те най-проклети ЗОДИИ, с които не можеш да се разбереш

Има  , с които в никакъв случай не можем да се разберем. Те имат особена същина, сложни характери и по никакъв начин не е елементарно да общуваш с тях. Ето кои са те:
Близнаци
Да, тъкмо тази занимателна, лъчезарна и бъбрива личност, заема 3-то място в класацията на най-трудните характери. И аргументите не са малко! Неудържимият им темперамент непрекъснато ги води „ някъде “. Да се задържи интереса им е много сложна работа, изключително в съкровен проект. Защитната им реакция е повече от ужасна – те поставят маска на равнодушие, даже свирепост. На думи може и да проявят внимание към мнението ви, само че то в никакъв случай няма да стане значимо за тях. Близнаците са подла зодия – основават усещане за свестен човек, само че в действителност постоянно желаят да става на тяхното. Независимо на каква цена!
Скорпион
Кралят на сложните характери! Представителите на тази зодия взимат каквото си желаят и когато си желаят, без да се преценяват с никого. Жесток език, отмъстителна същина, свръх его и нито грам предпочитание да отстъпват. Но най-страшни са към половинките си – злобно ревностни, завладяващи, безпощадни. Измислят си несъществуващи прегрешения и с голямо наслаждение санкционират колегата с за тях. Често се отнасят към хората като към свои движимости. За да оцелееш до тях, би трябвало наложително да преглъщаш и да се съгласяваш с всяко тяхно решение. Едно другарство или връзка със Скорпион може да ви нанесе прочувствени вреди за цялостен живот!
Козирог
Супер самостоятелен знак! Не му пука да тръгне против мнението на всички останали. Инатът е второто му аз и ще ви е в действителност мъчно да го накарате да направи нещо, което не желае. Комуникацията с него също не е лесна, тъй като той презира множеството хора (те просто не са на равнището му) и поддържа връзка с тях по обвързване или от досада. А като прибавим вродения му работохолизъм, да му бъдеш съкровен сътрудник става нелека задача. Придружена от десетките взаимни отстъпки, които ще ти се постанова да правиш всеки ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР